Regionální potraviny

Informace o projektu Regionální potraviny můžete najít zde: www.regionalnipotravina.cz

 

filtr:

Archivní sýr

Rok vyhlášení: 2010

Polotvrdý sýr eidamského typu s 45 % tuku v sušině.…

více...

Balené brambory Vysočina, salátové, odrůda Princess

Rok vyhlášení: 2011

Již není držitelem platné značky

více...

Bio Sasovská klobása

Rok vyhlášení: 2013

Klobása pouze z čerstvého bio vepřového a hovězího masa v přírodním vepřovém střevě,…

více...

Bramborové hranolky předsmažené

Rok vyhlášení: 2013

Výrobek z konzumních brambor upravený technologickým procesem, zejména loupáním,…

více...

Bylinný čaj Jarní očista

Rok vyhlášení: 2014

Lahodný bylinný čaj Jarní očista /50g/ s příjemnou vůní máty, je vhodný k očistným…

více...

Bítešská paštika hrubá

Rok vyhlášení: 2012

Již není držitelem platné značky

Výrobek…

více...

Bítešský chléb

Rok vyhlášení: 2011

Bítešský chléb se vyrábí tradičním způsobem z třícestného kvasu. Ručně se vyvaluje,…

více...

Bítešský chléb kulatý velký

Rok vyhlášení: 2015

Již není držitelem platné značky

Bítešský…

více...

Chléb pšenično-žitný

Rok vyhlášení: 2012

Již není držitelem platné značky

Vzhledem…

více...

Chléb pšeničnožitný

Rok vyhlášení: 2014

Již není držitelem platné značky

Pšeničnožitný…

více...

Chotěboř Prémium

Rok vyhlášení: 2015

Světlý ležák Chotěboř Prémium má příjemnou chmelovou vůni, vyrovnanou chuť žateckého…

více...

Dalešická 11°

Rok vyhlášení: 2011

Světlé, spodně kvašené pivo, zlaté barvy, plné sladové chuti s příjemnou chmelovou…

více...

Dalešické medové řezy

Rok vyhlášení: 2012

Již není držitelem platné značky

Dalešické…

více...

Dort Excelsior

Rok vyhlášení: 2011

Již není držitelem platné značky

Excelsior…

více...

Doubravské párky

Rok vyhlášení: 2014

„Doubravky“ jsou vyráběny z čerstvého vepřového masa z regionu Vysočina, dle tradiční…

více...

Farmářský jogurt s příchutí jahoda

Rok vyhlášení: 2013

Jedná se o klasický bílý jogurt zrající v obalu, obohacený o velice kvalitní jahodovou…

více...

Farmářský sýr

Rok vyhlášení: 2012

Farmářský sýr je vyráběný z mléka z Vysočiny. Kombinací propionového zrání a uzení…

více...

Harrach Světlý ležák

Rok vyhlášení: 2014

Harrach je spodně kvašený nefiltrovaný a nepasterizovaný světlý ležák českého typu,…

více...

Jaroměřické Tradiční pomazánkové se šunkou a osmaženou cibulkou

Rok vyhlášení: 2014

Tradiční pomazánkové je kulinářsky bohatý mléčný výrobek. Vyznačuje se jemnou chutí…

více...

Jaroměřický Fénix smetanový sýr

Rok vyhlášení: 2015

Fénix je termizovaný sýr vyrobený z čerstvé smetany, zabalený do hliníkové folie.…

více...

Keřkovské rohlíčky z České Bělé

Rok vyhlášení: 2012

Již není držitelem platné značky

Keřkovské…

více...

Konzumní BRAMBORY z Vysočiny, odrůda Granada

Rok vyhlášení: 2014

Tradiční značka „Brambory z Vysočiny“ představuje vybrané hlízy přílohové konzumní…

více...

Lovecký salám

Rok vyhlášení: 2013

Masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Výrobek plochého tvaru, barvy tmavohnědé, obal…

více...

Med

Rok vyhlášení: 2010

Přírodní produkt bez přísad, zdroj energie, posiluje imunitu a napomáhá při léčení…

více...

Medovicový med z Vysočiny, lesní

Rok vyhlášení: 2013

Pochází z medovice lesních stromů, má tmavší barvu a velmi lahodnou chuť. Obsahuje…

více...

Medovina z Vysočiny

Rok vyhlášení: 2010

Alkoholický nápoj vzniklý prokvášením medového roztoku. Základní přísadou je koření,…

více...

Medovina z Vysočiny Original

Rok vyhlášení: 2013

Alkoholický nápoj vzniklý řízeným vykvašením medu za pomoci ušlechtilých kvasinek…

více...

Ovoce a ořechy v medu

Rok vyhlášení: 2012

Již není držitelem platné značky

Směs…

více...

Ovocný řez s pudinkem malinový

Rok vyhlášení: 2015

Ovocný řez s pudinkem vanilkový je svěží ovocný dezert kombinující piškot a pudink…

více...

Pernštejn 45%

Rok vyhlášení: 2013

PERNŠTEJN 45% je polotvrdý sýr s charakteristickými lesklými oky, chuť je mírně sladkokyselá,…

více...

Poličan Stejskal

Rok vyhlášení: 2014

Poličan je masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Na 1 kg hotového výrobku je spotřebováno…

více...

Prosetínské trubičky

Rok vyhlášení: 2014

Prosetínské trubičky jsou vyrobeny podle tradiční receptury z poctivého máslového…

více...

Rebel Originál Premium

Rok vyhlášení: 2012

Již není držitelem platné značky

Světlý…

více...

Sladká tykev z Vysočiny

Rok vyhlášení: 2015

Sladká tykev z Vysočiny jsou pražená loupaná jádra české tykve obalená v cukru a…

více...

Sladovky medové

Rok vyhlášení: 2010

Již není držitelem platné značky

Jemné…

více...

Smetanový sýr Fénix – termizovaný

Rok vyhlášení: 2011

Již není držitelem platné značky

Fénix…

více...

Stařečské pečené koleno

Rok vyhlášení: 2011

Již není držitelem platné značky

Masný…

více...

Stejskalova tyčinka

Rok vyhlášení: 2015

Jedná se o masný výrobek trvanlivý fermentovaný. Stejskalova tyčinka je vyráběna…

více...

Svačinové mléko

Rok vyhlášení: 2011

Již není držitelem platné značky

Svačinové…

více...

Tvarohový krém s čokoládou

Rok vyhlášení: 2012

Již není držitelem platné značky

Jedinečná…

více...

Vepřová šunka nejvyšší jakosti

Rok vyhlášení: 2015

Vepřová šunka nejvyšší jakosti s vysokým obsahem masa je připravena z vybraných svalů…

více...

Vysočina 1967

Rok vyhlášení: 2010

Trvanlivý tepelně opracovaný salám podle tradiční receptury. Provoz Vysočina Hodice,…

více...

Zákys

Rok vyhlášení: 2015

Zákys je kysaný mléčný výrobek, který má díky kvalitnímu plnotučnému mléku, ze kterého…

více...

Tlačenka světlá

Rok vyhlášení: 2016

Masný výrobek tepelně opracovaný z vepřového masa. V nákroji jsou typické kousky vepřového masa z kolen, vepřového srdce a vepřového jazyku, vše je spojeno…

více...

Herold

Rok vyhlášení: 2016

Tvrdý sýr HEROLD s delikátní chutí a vůní, s typickou kavernovou strukturou na řezu a unikátním reliéfem na povrchu je vyroben tradiční sýrařskou technologií…

více...

Tvarohový krém slazený s borůvkami

Rok vyhlášení: 2016

Základem výrobku je čerstvé mléko od červenostrakatých krav vlastního chovu. Tvarohový krém je vyroben z tučného tvarohu a bílého jogurtu. Je dochucen osvěžujícími…

více...

Chléb celožitný kváskový

Rok vyhlášení: 2016

Při výrobě 100% žitného kváskového chleba, je využíváno tradiční receptury a původních technologií bez použití potravinářských směsí, barviv, konzervantů…

více...

Dalešické Májové

Rok vyhlášení: 2016

Světlé, spodně kvašené pivo temně zlaté barvy, plné sladové chuti s jemnou vůní a příjemnou hořkostí žateckého chmele. Pro výrobu se používají čtyři druhy…

více...

Hrádecký med medovicový

Rok vyhlášení: 2016

Medovicový med vytvářejí včely z nasbíraných kapiček medovice. Mezi nejvýznamnější producenty této sladké šťávy patří především mšice, červci, medovnice,…

více...

Pikárecké perníkové preclíčky

Rok vyhlášení: 2013

Klasický perník ruční výroby ve tvaru preclíku velikosti cca 6 x 4 cm, vykrojený z perníkového těsta a sypaný před pečením třtinovým cukrem. Kombinace tradiční…

více...